<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Luke's Groene Boekje

2 min leestijd
Saskia Lolkema
Saskia Lolkema op 21 januari, 2021

2020 was een bijzonder jaar. Een zeldzaam jaar voor iedereen. We kijken met vertrouwen naar de toekomst. ‘Dare to Grow’ is de visie van Luke Recruitment. Het is ook wat de snel veranderende wereld van vandaag vereist. We zien lang bestaande verdienmodellen in vrijwel alle industrieën verdwijnen. Dit vraagt om andere kwaliteiten en om medewerkers met groeipotentieel. Om een andere aanpak en visie.

Wat nu nog belangrijker is geworden is de Learning Agility van medewerkers, de persoonlijkheid van mensen en de match met de cultuur van de organisatie. Luke selecteert kandidaten die de juiste persoonlijkheid hebben én beschikken over groeipotentieel. Daarnaast meet Luke de cultuur van de organisatie en de match met de kandidaat.

Met een combinatie van de nieuwste technologieën, ons uitgebreide netwerk en persoonlijke aandacht selecteren we voor een groeiend aantal opdrachtgevers topkandidaten. We zijn uiteraard trots op onze bewezen recruitment kracht en zijn altijd bezig om deze verder te ontwikkelen.

Met behulp van competentiegerichte interviews (STAR-methode), E-assessments (HEXACO persoonlijkheidstest) en cultuurvragen maakt Luke alle factoren inzichtelijk. En kan een voorspelling worden gemaakt van de mate waarin kandidaten de gewenste competenties beheersen of kunnen ontwikkelen. Gedrag voorspelt gedrag, zeggen we.

Onze opdrachtgevers kunnen de procedure ‘real time’ volgen met behulp van ons innovatieve digitale recruitment platform. Daarmee is elke zoektocht een volledig transparant proces.

Onze opdrachtgevers willen we nauw betrekken bij de werving & selectie van medewerkers. Zij zijn immers een belangrijke investering. Daarom hebben we de werkwijze van ons unieke zoekproces gebundeld in Luke’s Groene Boekje. Een echt bewaardocument. Het Luke’s Groene Boekje is deze week verzonden aan onze opdrachtgevers. Hebben we jou gemist? Geen probleem. Stuur een e-mail naar saskialolkema@luke.nl met je contactgegevens en je ontvangt het Luke’s Groene Boekje zo snel mogelijk. 

Saskia Luke Groene boekje

 

 

TAGS:
Saskia Lolkema
Managing Partner I Headhunter I Interim