<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Dé sleutel tot succesvolle personeelswerving.

3 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 24 mei, 2023

In de dynamische wereld van recruitment is het van cruciaal belang om als organisatie op te vallen en kandidaten te overtuigen om voor jou te kiezen. Als samenwerkingspartners hebben Luke Recruitment en jij als opdrachtgever een gezamenlijke invloed op het succesvol invullen van vacatures en het soepel laten verlopen van het wervingsproces. Laten we eens kijken naar enkele belangrijke aandachtspunten in dit proces.

Partnership: Samenwerken naar succes

Samen dienen we te zorgen voor structurele momenten om informatie uit te wisselen en verwachtingen met betrekking tot het wervingsproces af te stemmen. Door samen beslissingen te nemen en informatie te delen, creëren we een sterke samenwerkingscultuur die het succes van het proces bevordert.

Snelheid: Vlot schakelen in een competitieve markt

In een krappe arbeidsmarkt is snelheid van cruciaal belang. Kandidaten hebben meerdere opties en willen niet lang wachten op een reactie. Daarom is het aan te raden om het proces efficiënt te laten verlopen. Streef ernaar om binnen maximaal 1,5 week van het eerste gesprek tot een aanbieding te komen. Overweeg meerdere selectiegesprekken op één dag te plannen en leg timeslots vast om de gesprekken met kandidaten in te plannen. Een vlot proces verhoogt de acceptatiegraad van de aangeboden functie.

Vertrouwen: Bouw een band op met je kandidaten

Recruitment draait niet alleen om het vinden van geschikte kandidaten, maar ook om het opbouwen van vertrouwen. Geef de kandidaten het gevoel dat ze welkom zijn in jouw organisatie. Bespreek de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf en enthousiasmeer hen over de uitdagingen en kansen die de functie biedt. Een persoonlijke mail vanuit het management of de directie, waarin wordt aangegeven hoe welkom de kandidaat is, kan een positieve impact hebben op hun besluit om voor jouw organisatie te kiezen.

Arbeidsvoorwaarden: Bied een aantrekkelijk pakket aan

In een competitieve arbeidsmarkt is het belangrijk om een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket aan te bieden. Werk samen met Luke om de volledige bandbreedte van het pakket vast te stellen. Wij kunnen waardevol advies geven op basis van onze expertise en kennis van de huidige arbeidsmarkt. Houd er rekening mee dat de markt een stijging van arbeidsvoorwaarden met zich meebrengt. Het is daarom raadzaam om de juiste aanbieding op het juiste niveau aan de kandidaat te doen.

Vergeet ook het onderwerp 'vitaliteit' niet. Iets waar wij bij Luke zelf veel in investeren.
Lees er meer over in de blogpost Vitaliteit op de werkvloer

Conclusie:

In deze kandidatenmarkt is het van cruciaal belang om op te vallen en kandidaten te overtuigen om voor jouw organisatie te kiezen. Door samen te werken en aandacht te besteden aan snelheid, vertrouwen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, vergroten we de kans op het aantrekken van succesvol nieuw personeel. Samen kunnen we dan het wervingsproces soepel laten verlopen en de juiste kandidaten vinden die bijdragen aan het succes van jouw organisatie.

Ben je op zoek naar personeel? Neem dan contact met ons op.

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow