<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Vitaliteit op de werkvloer

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 13 maart, 2023

Gezondheid is ons grootste goed. Als je lekker in je vel zit, dan profiteren alle mensen om je heen daarvan. Luke investeert dan ook graag in vitaliteit. Dit doen we voor ons werkgeluk én zodat alle Luker’s fysiek en mentaal in topconditie kunnen komen (en blijven). Want wie wil er nou niet bruisen van de energie?

Bij Luke besteden we veel aandacht aan vitaliteit. Luker’s krijgen bijvoorbeeld een aantal vrij te besteden vitaliteitsdagen per jaar; even afschakelen zonder dat dit invloed heeft op je vakantiedagen.
Daarnaast beginnen we de werkweek altijd goed, door op maandag aan het einde van de werkdag gezamenlijk mee te doen aan een bootcamp training. Onze trainer staat om 17.00 uur klaar om ons in de buitenlucht een uur lang flink uit te dagen. Is dit iets te heftig voor je? Dan kun je ook aanhaken bij de dagelijkse wandeling. Ons kantoor zit op een fijne plek in Den Bosch met de Dommel én het centrum om de hoek. De ideale plek om elke dag, voorafgaand aan de lunch, een gezamenlijke wandeling te maken en een frisse neus te halen!

Elk kwartaal hebben we bij Luke een kwartaalsessie. Op een externe locatie komen we samen om ontwikkelingen en doelstellingen te bespreken. Dit proberen we altijd te koppelen aan een sportieve activiteit. Van baanwielrennen, tot beachvolleyballen, een petanque toernooi of yoga. 

En dan nog ons wekelijks meditatiemoment op kantoor, onder begeleiding van een collega. Even achter je PC uit en helemaal tot rust komen met verschillende ademhalingsoefeningen. Het heeft er zelfs al voor gezorgd dat verschillende collega's ook thuis zijn gestart met mediteren!

Daarnaast is er ook veel aandacht voor de mentale gezondheid van onze Luker's. We willen voorkomen dat werknemers langdurig uitvallen als gevolg van werk gerelateerde psychische klachten. Dit doen we door middel van diepgaande aandacht voor persoonlijke ontwikkelingen tijdens onze kwartaalsessies, werknemerstevredenheid surveys én een gezonde balans tussen thuis- en op kantoor werken.

Dare to Grow. Dat is méér dan onze missie. Elke dag werken we bij Luke Recruitment met plezier aan de groei van iedereen met wie we werken. Met continue aandacht voor het bieden van mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Én dus werkgeluk!

Zou je graag onderdeel willen worden van ons team? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures.

Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow