<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

4 redenen om je aan te sluiten bij de Luke Interim ‘Community’

3 min leestijd
Lieke van Grinsven
Lieke van Grinsven op 21 mei, 2021

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en is interimmer worden de volgende stap in jouw carrière? Nikki de Munk, Marktleider Interim, deelt vier redenen hoe onze Luke Interim Community een bijdrage kan leveren aan jouw interim carrière. 

1. Groot interessant netwerk
We zijn echte Recruitment Innovators met een groot interessant netwerk. Dat betekent dat Luke je doorlopend uitdagingen en mooie opdrachten kan bieden, zodat jij je kan focussen en verder kan ontwikkelen binnen je expertise. Wij kennen de markt en zijn iedere dag op zoek naar een passende opdracht. Daarnaast zetten veel organisaties een interim opdracht vaak niet online, maar benaderen rechtstreeks een professionele interim specialist. Door je aan te sluiten bij onze Luke Interim Solutions ‘Community’, krijg je toegang tot bepaalde opdrachten waar je anders niet van op de hoogte was.

2. Hetzelfde DNA
We kennen onze kandidaten door en door en daarmee hun waarde. We kijken verder dan enkel hard skills. Soft skills vinden we namelijk eveneens zo belangrijk. Met onze persoonlijkheidstesten en cultuurtesten meten we of jij en de opdrachtgever over hetzelfde DNA beschikken, elkaar aanvoelen en snappen. Voor een duurzame samenwerking voor beide partijen.

3. Blijven groeien
Uiteraard ben je goed in je werk. Maar je bent nooit uitgeleerd. Wellicht heb je behoefte aan een coaching traject? Wil je je leiderschap skills naar een hoger plan tillen? Of wil je meer kennis ontwikkelen op een ander vakgebied? Bij Luke bieden we je een uitgebreid opleidingsplatform met diverse opleidingsmogelijkheden, zodat je het beste uit jezelf kan halen. Dat is waar het bij ons om draait.

4. Onboarding
Als interimmer sta je bij Luke nooit alleen. Vanuit Luke word je gesteund door ervaren coaches
van onze partner Quaestus Leadership Innovators. Zij zorgen voor een ‘zachte’ landing in de organisatie. Die begeleiding aan het begin van een opdracht zorgt ervoor dat je snel up-to-speed bent, zodat jij je helemaal kan focussen op het maken van de impact die jij voor ogen hebt.

Luke Interim Community!
Wil je op de hoogte gehouden worden van interim opdrachten of meer weten over de mogelijkheden als interim HR-professional? Neem dan contact met ons op.

TAGS: