<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Sjors!

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 03 november, 2022

Wij hebben weer een nieuwe collega! Op 17 oktober is Sjors van Zoggel bij ons gestart als Recruitment Expert. Welkom bij Luke Sjors! We wensen je heel veel succes en plezier. 

Bij Luke werk je op een totaal andere manier
"Na ruim een jaar ondernemen heb ik ervoor gekozen om terug te keren in het bedrijfsleven. Via de Talent Acquisition & Onboarding Manager ben ik bij Luke terecht gekomen en de eerste gesprekken waren positief. Het is een totaal andere manier van werken dan bij mijn vorige werkgever, waar ik enkele jaren werkervaring heb opgedaan in de recruitmentwereld. De werkwijze van Luke, de sfeer binnen het team en de bedrijfscultuur zijn belangrijke factoren voor mijn keuze."

Recruitment Expert
"Bij Luke ga ik aan de slag als Recruitment Expert op het gebied van Sales, Marketing en Consultancy. Ik en mijn mede-recruitment experts zorgen ervoor dat er een juiste match wordt gemaakt tussen kandidaat en bedrijf."

Dare to Grow
"Mijn Dare to Grow binnen Luke is om de verdiepingsslag te maken binnen de recruitment branche. Ik wil door middel van assessments en diepte-interviews ervoor zorgen dat de juiste kandidaat met de juiste competenties wordt gekoppeld aan het bedrijf dat bij hem of haar past. Daarnaast wil ik een goede sparringpartner worden voor mijn klanten."

Sporten, terrassen en koken
"Naast mijn werk bij Luke heb ik een druk sociaal leven. Ik woon in Den Bosch met mijn vriendin en zoon van 1, Joe. De tweede is op komst dus dat gaat een heerlijke maar drukke periode worden. Ik sport enkele keren per week. Padel, wielrennen en kitesurfen in de zomer en de rest van het jaar wordt er gevoetbald. Verder hou ik van reizen, koken, terrasjes pakken en tijd spenderen met vrienden en uiteraard met ons gezin."

Ben je op zoek naar iemand op middel of senior management niveau, of ben je op zoek naar een baan?
Neem dan contact met me op via: sjorsvanzoggel@luke.nl

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow