<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Amber

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 21 september, 2023

Op 1 september is Amber Galestien bij ons gestart als Recruitment Expert. Welkom Amber, we hebben heel veel zin om samen met jou aan de slag te gaan!

Een dag meelopen hielp enorm
"Na acht jaar bij mijn vorige werkgever merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging in mijn carrière. Op het juiste moment werd ik benaderd door Luke en werd ik getriggerd. De energie en gedrevenheid die Luke in de gesprekken op mij overbracht maakte me erg enthousiast. Ze boden me ook de kans om een dagje mee te lopen om het te ervaren, dat heeft me echt geholpen om weloverwogen de overstap te maken. Iedereen hier is heel behulpzaam, ik verwacht heel veel van mijn collega’s te kunnen leren en mezelf verder te ontwikkelen."

Recruitment Expert
“Ik ga de rol van Recruitment Expert vervullen binnen Luke, met name voor Sales & Marketing rollen. Dit is ook het gebied waarin ik zelf jaren werkzaam ben geweest dus ik verwacht hier mijn kennis goed te kunnen benutten."

Dare to Grow
"Het vinden van dé perfecte kandidaat voor de opdrachtgever en dat iedere keer weer, daar krijg ik energie van!"

Quality time met het gezin
“Tijd spenderen met mijn gezin, samen mooie herinneringen maken en genieten van het bourgondische leven met vrienden en familie. Daarnaast sport ik inmiddels graag, lekker actief bezig zijn en mijn hoofd leeg maken."

Ben jij op zoek naar een sales of marketing professional op hbo- of wo niveau, of ben je zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met me op via: ambergalestien@luke.nl 

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow