<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Renée

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 14 september, 2023

Wij hebben weer een nieuwe collega! Op 11 september is Renée Coret-den Otter bij ons gestart als Recruitment Expert. Welkom bij Luke, Renée! We wensen je heel veel succes en (werk)plezier. 

Energie, passie en een gezamenlijke drive
"Na bijna vijf jaar gewerkt te hebben als Senior Research Consultant bij zusterorganisatie Quaestus, voelde de tijd rijp voor de overstap naar Luke om mijn carrière in recruitment te laten groeien en bloeien.

De energie, passie voor het vak en gezamenlijke drive om successen te behalen spat er bij de Luke collega’s vanaf. Ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken en van elkaar te leren. Ik ben enthousiast over de uitdagingen en kansen die voor me liggen en ik kan niet wachten om bij te dragen aan het succes van Luke en tegelijkertijd mezelf verder te ontwikkelen als recruitmentprofessional.
"

Recruitment Expert
“Als Recruitment Expert bij Luke speel ik een sleutelrol in het bouwen van succesvolle teams en draag ik bij aan de groei en ontwikkeling van zowel individuen als organisaties. Het vinden van de perfecte match is waar ik energie van krijg."

Dare to Grow
"“Mijn ‘Dare to Grow’ is het nog beter leren kennen van de arbeidsmarkt en mezelf specialiseren in een expertise."

Een echte Harry Potter nerd
“Ik geniet enorm van koken voor familie en vrienden, terwijl we samen van een lekker wijntje genieten. Gelukkig word ik het meest van de kleine dingen, vooral wanneer ik die momenten deel met mijn gezin. Daarnaast ben ik een echte Harry Potter nerd en vind ik het heerlijk om te lezen. Naast mijn werk geef ik yogales bij ML City in Den Bosch en ben ik dol op sporten."

Ben jij op zoek naar iemand op middel of senior management niveau, of ben je zelf op zoek naar een baan?
Neem dan contact met me op via: reneecoret-denotter@luke.nl 

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow