<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Nathalie

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 19 september, 2023

Op 1 september is Nathalie Rock bij ons gestart als Recruitment Expert Interim. Welkom Nathalie, we hebben heel veel zin om samen met jou aan de slag te gaan!

Brabantse warmte en gezelligheid
"Tijdens mijn eerste gesprek had ik meteen een heel goed gevoel over Luke als organisatie en een enorme klik met de talent acquisition- en operation managers. We raakten niet uitgepraat en de manier hoe zij Luke beschreven was precies waar ik naar op zoek was. Na mijn tweede gesprek wist ik het zeker; Luke Recruitment past perfect bij mij. Niet alleen qua uitdaging en ervaring maar ook wat bedrijfscultuur betreft. Daarnaast is het een grote bonus dat de Brabantse warmte en gezelligheid zo heerst binnen de organisatie. In mijn eerste week werd ik meteen heel warm onthaald en voelde ik mij erg welkom!"

Recruitment Expert Interim
“Bij Luke ga ik aan de slag als Recruitment Expert Interim in het team van Nikki en Jorrit, en werk ik voornamelijk op het kantoor in Amsterdam. Ik werk 4 dagen, want vrijdag is mijn studiedag; dan volg ik de deeltijd opleiding HBO Rechten in Utrecht."

Dare to Grow
"Mijn Dare to Grow? Meer uit mijn netwerk halen en de verbinding zoeken in meerdere branches. Ik zeg altijd: recruitment is net een puzzel en ik los deze graag op!"

Gemaakt voor het bourgondische leven
“Het kwam al even naar voren, maar ik ben iemand die heel erg gek is op het Bourgondische (Brabantse ;) ) leven. Een goed wijntje met een heerlijke borrelplank zijn aan mij zeker besteed. Ik organiseer graag borrels en etentjes met én voor vrienden. Nog liever ga ik uiteten of zit ik op het terras.

Verder is mijn familie voor mij erg belangrijk, mijn ouders en zussen spreek ik dagelijks en zie ik elke week. Naast vrienden en familie, sport ik 3 tot 4 keer per week en in de avond ben ik veel bezig voor mijn opleiding.

Ik heb heel erg veel zin in mijn Luke avontuur, voel me ontzettend welkom en ben heel benieuwd wat de toekomst mij hier gaat brengen."

Ben jij op zoek naar een interim manager, of ben je benieuwd of ik jou aan een nieuwe uitdaging kan helpen?
Neem dan contact met me op via: nathalierock@luke.nl 

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow