<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Harrie!

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 18 juli, 2022

Een nieuw gezicht bij Luke? Goed gezien! Op 1 juli mochten we Harrie Hidding verwelkomen in het team als Marktmanager Agri & Food. Welkom bij de club Harrie, we wensen je heel veel succes!

'Luke acteert op Champions League niveau'
"Na een lange tijd gewerkt te hebben bij een executive search organisatie binnen de internationale maakindustrie werd ik getriggerd door de professionele én persoonlijke benadering van de talent acquisition manager van Luke. Haar interesse was meteen oprecht en totaal anders dan andere berichten die ik kreeg op LinkedIn. Ook wilde ik graag eens verder kijken dan puur de wereld van de machinebouwers.

Vanaf het eerste moment was de klik met Luke aanwezig en dit werd naarmate het proces vorderde alleen maar sterker. Toen ik dat optelde bij de manier van werken, verschillende expertises, het echte teamgevoel, de enorme ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de state of the art systemen en processen, realiseerde ik mij: Luke biedt mij dé kans om op Champions League niveau te acteren."

Marktmanager Agri & Food
"Als Markt Manager Agri & Food ben ik eindverantwoordelijk voor het commerciële resultaat binnen deze uitdagende markt. Mijn focus ligt op zowel bestaande als nieuwe business. Samen met de recruitment experts ga ik ervoor zorgen dat we alle werving & selectievraagstukken succesvol invullen."

Dare to Grow
"Mijn ‘Dare to Grow’ ligt in het leren kennen van de markt. Waar liggen de uitdagingen, wat speelt er en hoe kan Luke hierop inspelen."

Geluksmomenten
'"Ik vind het leuk om veel tijd door te brengen met mijn partner en twee kinderen. Het samenzijn en leuke dingen doen zijn voor mij geluksmomenten. Daarnaast haal ik veel voldoening uit hardlopen, het werken in de tuin en het bezoeken van een voetbalwedstrijd in Italië. Tevens ben ik actief als vrijwilliger binnen een verkeerswerkgroep die als doel heeft om de verkeersveiligheid voor (fietsende) kinderen te bevorderen."

Ben je op zoek naar iemand op middel of senior management niveau binnen de Agri & Food?
Neem dan contact met me op via: harriehidding@luke.nl

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow