<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Luke is FD Gazelle 2023!

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 18 oktober, 2023

Wij vieren feest! Want Luke mag zich officieel een FD Gazelle 2023 noemen! Daarmee zijn wij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Super trots zijn we! Zowel op onze eigen Luke'rs als op onze vele gewaardeerde klanten.

Dare to Grow

Als je onze LinkedIn-pagina of nieuwsblog in de gaten houdt, dan is het je wellicht al opgevallen. We zijn keihard aan het groeien! Het laatste jaar alleen al zijn wij van 22 naar 32 Luke'rs gegroeid. Want we nemen ons eigen motto 'Dare to Grow' behoorlijk serieus.

Inzet en betrokkenheid als drijvende kracht

Saskia Lolkema, CEO en Managing Partner van Luke, vertelt trots: "Deze overwinning bevestigt dat ons ondernemerschap en de innovatieve werkwijze, gecombineerd met de enorme inzet en betrokkenheid van onze Luke'rs, de drijvende kracht zijn achter 'Dare to Grow'. Ik ben ontzettend trots en dankbaar. Dankjewel FD! Dankjewel team Luke!"

Over FD Gazelle

De FD Gazelle Awards is een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De Awards worden al sinds 2003 georganiseerd door Het Financiële Dagblad en zijn volledig journalistiek onafhankelijk. Voor deze Awards kwalificeren uitsluitend de bedrijven die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. 

1200x675_linkedin_facebook

 

Wil jij werken bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland?
Neem eens een kijkje bij onze vacatures!

Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow