<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

SMA's Sales Event 2023

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 13 maart, 2023

Op 9 maart 2023 was het weer tijd voor het jaarlijkse Sales Event van de SMA (Sales Management Association). Met onder andere de uitreiking van de beste Sales Manager én de beste Senior Sales Professional van het jaar 2022.

Luke Recruitment is dit jaar voor het 11e jaar partner van de SMA. Elk jaar organiseert de SMA het Sales Event; hét event voor Commercieel Nederland. In de afgelopen maanden hebben onze collega's Laurien Verschure, Marktmanager Professional Services, en Marlou van der Vleuten, Expertise Lead, de selectie uitgevoerd voor de top 5 kandidaten voor beide titels. Vervolgens is er, na een pitch voor een jury, een top 3 en een top 2 bekend gemaakt:

Voor de categorie Sales Manager:

- Dexter van Hofwegen, ChannelEngine
- Lucien Kamps, Planon
- Bianca Keijzer, Achema

Voor de categorie Senior Sales Professional:

- Emma Huizinga, Control Risks
- Sander Rooken, Optimo

Tijdens het Sales Event in Grand Hotel Huis ter Duin mochten deze finalisten zich presenteren op het podium om vervolgens enkele vragen van de vakjury te beantwoorden. En later op de avond werd bekend gemaakt wie zich de beste Sales Manager, en de beste Senior Sales Professional van het jaar 2022 mochten noemen. Namelijk:

Lucien Kamps en Emma Huizinga! Van harte gefeliciteerd beiden!
En daarnaast óók felicitaties aan Tom Legerstee. Winnaar van de titel Young Sales Professional van 2022.

Winnaars-SMA
Tom Legerstee, Emma Huizinga en Lucien Kamps.

Wij vonden het weer een eer om hier onderdeel van te mogen zijn, en hebben een heerlijke avond gehad!
#daretogrow

Wist je trouwens dat het thema van het event dit jaar 'Sales Vitality' was? Een thema dat zeer actueel is en waar wij vanuit Luke veel aandacht aan besteden. In dit artikel lees je hier meer over!

 

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow