<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Hét sales event van het jaar staat voor de deur!

4 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 18 mei, 2022

Het is weer bijna tijd voor dé jaarlijkse happening voor Commercieel Nederland. Op 25 mei vindt het SMA Sales Event 2022 plaats. Er staat een mooi programma klaar met inspirerende sprekers en leerzame masterclasses en er wordt volop kennis gedeeld op het gebied van commercie. Als hoogtepunt zijn er de verkiezingen van de beste Salesmanager, Senior Sales Professional én Young Sales Professional van het jaar 2021!  

Luke Recruitment is in 2022 voor het 10e jaar partner van de Sales Management Association (SMA) en verantwoordelijk voor de selectie van de top 5 kandidaten in de categorie beste Salesmanager en beste Senior Sales Professionals. Onze collega's Laurien Verschure en Robin Dennie hebben alle genomineerde kandidaten de afgelopen maanden uitvoerig geïnterviewd en aan de hand van allerlei criteria beoordeeld, om vervolgens tot een top 5 te komen.  

Aansluitend vond er een grondige selectie plaats waarbij de focus lag op de presentatie skills van de kandidaten met uiteindelijk een pitch voor een jury. Deze jury heeft de volgende top 3 bepaald: 

Voor de categorie Salesmanager:

  • Florian Rottman, Salesmanager On Trade, Corporate & Private Sales bij Moët Hennessy
  • Yfke van der Sloot, Lead Zakelijke Markt bij NS
  • Roos van Vugt, Salesmanager bij NNZ


Voor de categorie Senior Sales Professional:

  • Michiel Pijnnaken, Client Director bij Nationale Nederlanden
  • Thijs van Rosmalen, Account Executive bij Webs
  • Evelien van Zon, Salesmanager bij Hago Zorg


Voor de categorie Young Sales Professional:

  • Tyrone Faber, Fieldmanager bij Hamilton Bright
  • Janno Franssen, Global Strategic Alliances Manager bij Inepro
  • Nikusia Kooijmans, Business Development Manager bij YachtCloud


Tijdens het SMA Sales Event gaan deze finalisten op het podium enkele vragen van de vakjury beantwoorden én een presentatie voor het publiek geven. De uitkomst van de zaaljury en de vakjury bepalen samen wie de winnaar per categorie is. In deze vakjury zitten onder andere Saskia Lolkema en Robin Dennie van Luke Recruitment. 

Wij wensen alle kandidaten ontzettend veel succes én plezier tijdens het SMA Sales Event. Wij kijken uit naar jullie presentaties!

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow