<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Nieuwe partners Luke Recruitment: Robin Dennie en Agnes du Bois

1 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 09 February, 2022

Per 1 januari 2022 zijn Agnes du Bois en Robin Dennie tot partner benoemd bij Luke Recruitment.

Beiden zijn al jaren werkzaam bij Luke en nauw betrokken bij de interne innovaties en groei. Robin Dennie is ruim vijf jaar werkzaam bij Luke Recruitment. Hier is hij verantwoordelijk voor de markt IT welke hij substantieel heeft laten groeien. Robin is tevens verantwoordelijk voor diverse Innovaties binnen Luke. Agnes heeft klinische psychologie als achtergrond. Zij is zes jaar werkzaam bij Luke en in haar rol als operations manager verantwoordelijk voor people management, capaciteitsplanning en procesoptimalisaties.

De sterke positionering van Luke Recruitment binnen de werving & selectie en interim markt, in combinatie met de innovatieve en transparante aard van Luke’s recruitment proces en de kans om een verdere bijdrage te leveren aan de groeiambities van Luke, zijn voor Robin en Agnes belangrijke redenen geweest om zich verder te binden aan Luke Recruitment.

 Luke Recruitment is de afgelopen 13 jaar uitgegroeid tot een volwassen, professionele onderneming met een bourgondische cultuur en frisse uitstraling. Met meer dan 20 Recruitment experts en 2 locaties (Den Bosch en Amsterdam) heeft Luke een mooie positie ingenomen binnen de recruitment markt. Saskia Lolkema, Managing Partner, voegt toe: “Ik kijk met veel plezier en vertrouwen uit naar de verdere samenwerking met Agnes en Robin”.

Ook werken bij Luke? Neem eens een kijkje op onze website: https://www.luke.nl/werken-bij

Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow