<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Tijn!

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 16 december, 2021

Een nieuw gezicht bij Luke? Goed gezien! Op 1 december mochten we Tijn van Monsjou verwelkomen in het team als Recruitment Consultant. Welkom bij de club Tijn, we wensen je veel succes!

'Vanaf het eerste contact een goed gevoel'

"Mijn naam is Tijn van Monsjou, ik ben 38 jaar en woonachtig in Eindhoven. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als zzp’er voor diverse projecten. Ik combineerde sportlessen met een bureaubaan. Doordat ik meer behoefte had aan het werken in een team kwam ik in contact met Luke Recruitment. De arbeidsbemiddeling heb ik altijd al een interessant vak gevonden. De juiste mensen in contact brengen met passende bedrijven op hoog niveau. Vanaf het eerste contact had ik gelijk een goed gevoel bij Luke. Een leuke, ambitieuze club, waar persoonlijke aandacht en prestaties hoog in het vaandel staan. Na een super interessante meeloopdag wist ik het zeker!"

Team IT en Sales

"Bij Luke ga ik me in de rol van Recruitment Consultant richten op de invulling van IT en Sales vacatures. Een interessante en snel bewegende branche waar ik me de komende tijd in ga vastbijten."

Dare to Grow

"Mijn Dare to Grow? Het recruitmentvak me in sneltreinvaart eigen maken."

Een avonturier 

"Naast mijn werk ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan en het hockeyveld. Op het moment geef ik nog een aantal tennislessen in de week. Verder ben ik een echte levensgenieter en houd ervan om op pad te gaan en het avontuur op te zoeken met natuurlijk een drankje op zijn tijd."

Ben je momenteel opzoek naar een IT- of Sales-professional, of ben je op zoek naar een baan binnen deze markten?
Neem dan met mij contact op via  tijnvanmonsjou@luke.nl

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow