<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Thomas!

3 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 15 februari, 2022

We hebben weer een nieuwe collega welkom mogen heten! In januari is Thomas van Gasteren bij ons in het team begonnen als Recruitment Expert. Welkom bij de club Thomas, we wensen je veel succes en plezier!

'Blijven uitdagen en ontwikkelen'

"In de voorgaande 4 jaar ben ik werkzaam geweest bij het moederbedrijf van Luke (Quaestus – Leadership Innovators). Ik kende de Luke organisatie en de mensen dus al aardig goed! Ik heb gekozen voor Luke omdat het een professionele organisatie is met een bewezen (data gedreven) methodologie én een hele enthousiaste club met een waar teamgevoel. Daarbij zorgt de context waarin Luke actief is en de rol die ik daarin ga spelen ervoor dat ik tegen nieuwe vragen aan ga lopen, waarmee ik mezelf mag blijven uitdagen en ontwikkelen."

'Middel management tot senior posities'

"Ik ga bij Luke aan de slag als Recruitment Consultant en richt me op het invullen van middel management tot senior posities met een range tussen de +- 80K en 140K jaarsalaris. Hierin ben ik verantwoordelijk voor het gehele consultancy traject, van intake tot aan het vinden van de juiste match tussen kandidaat en organisatie. Ik ben de afgelopen 4 jaar cross industrie actief geweest, maar heb de meeste ervaring en affiniteit met de IT / software branche en de high-tech / greentech maakindustrie. Tegelijkertijd ben ik nogal nieuwsgierig en sluit ik mijn ogen niet voor een niche of die ene niet standaard vraag die net buiten de comfort zone ligt."

Dare to Grow

"Je hebt mensen die uit de startblokken schieten en gedurende een proces starten met overwegen. Van de mensen om me heen krijg ik juist vaak te horen dat ik heel gedegen te werk ga, maar dat ik soms ook kan over-relativeren, analyseren en overwegen. Dit komt voor uit de behoefte om het héél erg goed te doen. Omdat ik extra waarde wil brengen. Omdat ik écht wil helpen. Soms mag ik de teugels wat meer laten vieren door bijvoorbeeld een analyse, overweging of gewoon een gevoel sneller te toetsen bij mijn omgeving (zowel klant als collega). Zo komt alles middels die interactie nog sneller tot de kern. In de kern gaat het erom nog meer vertrouwen te hebben in mijn eigen gut feeling en mijn omgeving om met mijn hersenspinsels te dealen, dat is mijn Dare!"

'Genieten van zowel de grote als kleine dingen'

"Ik kan heel erg genieten van zowel de grote als kleine dingen met mijn vrouw en tweeling van acht. Ook houd ik heel erg van nieuwe ervaringen, ga ik graag op pad met vrienden en zoek ik meermalen per week de uitdaging op wanneer ik op de tennis– en/of padelbaan sta."

Ben je op zoek naar iemand op middel of senior management niveau, of ben je op zoek naar een baan?
Neem dan contact met me op via: thomasvangasteren@luke.nl

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow