<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Thijs

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 08 februari, 2023

Wij hebben weer een nieuwe collega in ons team mogen verwelkomen! Thijs van der Voort is in januari gestart als Research Consultant bij Luke. Fijn dat je er bent Thijs! We wensen je heel veel succes en (werk)plezier. 

Het teamgevoel sprak mij erg aan
"Luke is een goede leeromgeving. Op kantoor zijn altijd genoeg ervaren collega's om mij dingen uit te leggen en om van te leren. Iedereen heeft net een andere werkwijze, maar door met veel collega's te praten kan ik uit gaan vinden wat de perfecte zoekmethode is voor mij. Het teamgevoel sprak mij ook erg aan. Collega's werken aan verschillende searches. Ups en downs worden gedeeld met iedereen. En bij een succesvolle plaatsing feliciteren we elkaar."

Research Consultant
“Ik ben gestart als Research Consultant. In deze rol ben ik mede-verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe collega's voor ons eigen team én de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Van het maken van een goed functieprofiel tot de searches op LinkedIn. Ik kijk overal mee."

Dare to Grow
“Mijn 'Dare to Grow' is ten eerste een zelfstandige Research Consultant te worden. Het vinden van de juiste kandidaten doorgronden. Door veel te zoeken en de verschillende branches te gaan begrijpen hoop ik mijn niche te vinden en een specialist te worden."

Vechtsport, gamen en koken
“Naast werken sport, game en kook ik graag. In al mijn hobbies ben ik steeds op zoek naar iets nieuws. Een nieuwe techniek in mijn vechtsport. Een nieuwe manier van een game uitspelen en een nieuw gerecht om te maken. Kortom, ik verdiep me graag in nieuwe uitdagingen."

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Neem dan contact met me op via: thijsvandervoort@luke.nl 

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow