<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Patrick!

3 min leestijd
Eveline van Rooij
Eveline van Rooij op 15 september, 2021

Een nieuw gezicht bij Luke? Goed gezien! In september mochten we Patrick Heesakkers verwelkomen in het team als Recruitment Expert. Welkom bij de club Patrick, we wensen je veel succes!

'Op zoek naar nieuwe energie'

Met veel plezier heb ik ruim 6 jaar bij een landelijke uitzendorganisatie in de bouw gewerkt. Ik heb daar ontzettend veel geleerd, maar ik merkte dat ik in mijn functie als accountmanager mijn plafond had bereikt en op zoek was naar nieuwe energie in mijn werk om ’s ochtend weer met veel zin aan de slag te gaan. Mijn eerste gevoel bij Luke was meteen goed. De bedrijfscultuur, de inhoud van mijn nieuwe functie, het vertrouwen en de persoonlijke aandacht die ik van Luke kreeg heeft voor mij de doorslag gegeven om voor Luke aan de slag te gaan.

Markt Industrie

Binnen Luke ga ik aan de slag als Recruitment Consultant binnen de markt industrie. In deze markt ga ik me specifiek richten op de functionele expertise Technology & Operations en Sales generiek. Hier vorm ik een team samen met de marktmanager. Als consultant vorm ik de schakel tussen opdrachtgevers in de markt industrie die nieuw talent willen aantrekken en de technische professionals met de benodigde kennis en werkervaring die willen groeien in hun vakgebied en op zoek zijn naar de juiste vervolgstap in hun loopbaan. Het leuke daaraan is dat ik beiden verder kan helpen: een win-win!

Dare to Grow

Mijn Dare to Grow is dat ik mezelf binnen Luke de komende jaren wil gaan specialiseren in de industrie markt en mezelf wil ontwikkelen in mijn rol als industrie expert. Ofwel, het recruitment vak eigen maken. Deze kennis en ervaring in de industrie maakt dat ik opdrachtgevers binnen de industrie kan helpen het juiste talent te vinden en voor technische professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging een waardevolle bijdrage kan leveren aan de juiste vervolgstap in hun loopbaan. 

Voor opdrachtgevers in de markt industrie die een openstaande vacature hebben, kan ik meedenken over de invulling van die rol. Wat heeft een opdrachtgever nodig om zijn doelen te behalen? Welk profiel past in het team of organisatie van de opdrachtgever? Daarna zal ik ervoor zorgen dat wij die passende professional vinden.

Voor technische professionals in de markt industrie kan ik fungeren als sparringpartner, om van daaruit een waardevolle bijdrage te kunnen leveren en mee te denken over de juiste vervolgstap in zijn/haar carrière. Waar is een kandidaat goed in? Wat zal een kandidaat nog willen? En hoe gaat een kandidaat zorgen dat hij of zij zijn doel bereikt? Vervolgens ben ik degene die de kandidaat in contact brengt met de opdrachtgever.

Een levensgenieter

Naast mijn werk vind ik het leuk om veel tijd door te brengen met mijn gezin. Zo graag ik graag met mijn gezin op pad naar een speeltuin, kinderboerderij of het zwembad. Daarnaast houdt ik van gezelligheid met vrienden en familie en voetbal ik graag. Zo heb ik een grote passie voor sport, zowel om te doen als om te volgen op tv.

Ben je momenteel opzoek naar een professional binnen de industrie of ben je op zoek naar een baan in de industrie?
Neem dan met mij contact op via  patrickheesakkers@luke.nl

TAGS: