<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Michelle!

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 03 mei, 2022

Luke blijft groeien! In april is Michelle Hendriks gestart in de rol van Creatief Marketing Strateeg. Welkom bij de club Michelle, we wensen je veel succes en plezier!

'Op mijn (Brabantse) gevoel af'

"Ik was niet actief op zoek naar een nieuwe baan, maar keek wel steeds meer op tegen de lange reistijd naar Hoofddorp. Ik had net een heel groot en uitdagend project opgestart, maar wist ook dat dat zo'n beetje de laatste uitdaging voor mij zou zijn. Toen ik de vacature via LinkedIn kreeg doorgestuurd, was al snel het eerste zaadje geplant. Na gesprekken met (toekomstige) collega's groeide mijn enthousiasme meer en meer. Zowel de functie als de bedrijfscultuur leken een goede match. Toen ik later hoorde over de gezellige team activiteiten, de vele Bossche bollen en de bootcamp trainingen (erg nodig na zo'n bol), wist ik dat ik goed zat. Ik ga in deze rol voor Luke én Quaestus, het moederbedrijf van Luke, aan de slag. Twee verschillende merken met verschillende diensten en verschillende doelgroepen, wat het voor mij lekker uitdagend en afwisselend maakt! Ik voel me ontzettend welkom bij deze mooie club en ik hoop het merk 'Luke' samen met mijn marketing collega's naar een hoger niveau te gaan tillen."

'De beste marketing voelt niet als marketing'

"Ik heb de afgelopen 10 jaar in verschillende marketing rollen gezeten, binnen verschillende branches, zowel aan de B2C als de B2B kant. Marketing is een wedstrijd om de aandacht van mensen. Met oneindig veel slimme technieken en (data) oplossingen. Maar hoe onderscheidt jij jezelf nou ten opzichte van al die anderen? Waarom zou jouw schreeuw om aandacht wél gehoord worden? Het goed kennen van je doelgroep is key! Ze helpen, antwoord geven op vragen waarvan ze niet wisten dat ze die hadden, inspireren.... en dit allemaal vooral NIET aan laten voelen als een 'marketing stunt'. Ik heb super veel zin om de doelgroep van Luke te leren kennen. En om ze vervolgens te vertellen wat Luke voor ze kan betekenen."

Dare to Grow

"In plaats van, wat op veel marketing afdelingen gebeurt, korte termijn activiteiten optuigen, wil ik veel meer kijken naar die stip op de horizon. Waar willen we met Luke over 2 jaar staan?"

Bezig bijtje

"Stilzitten komt niet voor in mijn vocabulaire en van een lege agenda word ik onrustig. Etentjes met vrienden, met mijn zoontjes naar het stadspark, weekendjes weg, terrasje, spelletjes of met mijn man, de kids en de camper op pad... ik ben altijd bezig en overal voor in!"

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow