<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Mathijs!

3 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 14 januari, 2022

We hebben weer een nieuwe collega welkom mogen heten! In januari is Mathijs Wille bij ons in het team begonnen als Recruitment Consultant. Welkom bij de club Mathijs, we wensen je veel succes en plezier!

'Gezamenlijke groei en passie'

"Ik heb voor Luke gekozen omdat het bedrijf me vanaf het eerste moment greep. Vanaf het eerste tot het laatste gesprek werd dit gevoel bevestigd en alleen maar versterkt. Bij Luke staat vooral het teamgevoel centraal! Iedereen is een harde werker, maar niemand vergeet dat je het samen wilt bereiken. Mocht iemand er niet uitkomen dan staat er een leger klaar voor die persoon, zodat er altijd een gezamenlijke groei plaatsvindt. Met mijn achtergrond in de horeca is dit erg herkenbaar en voor mij ook een belangrijk punt. Iedereen heeft een eigen taak, maar je bent samen verantwoordelijk voor het eindresultaat. Verder was het de leuke groep mensen die er werken. Iedereen sprak met een grote passie over Luke, waarbij je in hun ogen zag dat dit ook echt waar is. Een werkgever die dat in hun werknemers naar boven haalt is een werkgever waar ik voor wil werken!"

Recruitment Consultant

"Ik ga bij Luke aan de slag als Recruitment Consultant. Op dit moment heb ik geen specifieke branche, dus ik ga alle aspecten van de markt onderzoeken."

Dare to Grow

"Mijn ‘Dare to Grow’ is om deze nieuwe markt te leren kennen, mezelf te ontwikkelen en nieuwe inzichten in het recruitment vak te krijgen. Iedere dag is een nieuwe kans om te leren en te groeien. Deze kans ga ik met beide handen en voeten aanpakken!"

Een echte Bourgondiër

"Naast mijn werk ben ik een echte Bourgondiër. Ik probeer graag zoveel mogelijk speciaalbiertjes uit op het terras met een grote schaal bitterballen of minisnacks erbij! Dit alles het liefst gezellig met vrienden erbij!"

Ben je momenteel opzoek naar een professional voor jouw organisatie, of ben je op zoek naar een baan binnen onze markten?
Neem dan contact met me op via: mathijswille@luke.nl

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow