<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Mark!

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 09 november, 2022

Wij hebben weer een nieuwe collega! Op 1 november is Mark Dubbers bij ons gestart als Marktmanager. Welkom bij Luke Mark! We wensen je heel veel succes en (werk)plezier. 

De Luke 'way of working'
“Na ruim 3 jaar avontuur in het buitenland, waarvan 2.5 jaar in Bonaire en afgelopen seizoen in Zuid-Frankrijk te hebben gewerkt, hebben we als gezin besloten om terug te keren naar Nederland. In de afgelopen jaren heb ik veel contact gehouden met éen van de marktmanager bij Luke, waar ik in het verleden mee heb samengewerkt. Uiteindelijk heeft hij me overtuigd met zijn enthousiasme en uitgesproken vertrouwen. Maar bovenal zijn de ‘way of working’ – een creatieve en transparante manier van samenwerken met de kandidaat en opdrachtgever – en het wederzijds respect binnen team Luke de dingen die mij het meest aanspraken. Dat gecombineerd met mijn ervaring en kennis binnen de werving & selectie/detachering branche en de keuze was al snel gemaakt om bij deze mooie club aan de slag te gaan!”

Marktmanager
“Als Marktmanager Energietransitie ben ik eindverantwoordelijk voor het commerciële resultaat binnen deze uitdagende nieuwe markt voor Luke. Mijn focus ligt op zowel het bestaande netwerk van Luke als op new business. Samen met de recruitment experts ga ik ervoor zorgen dat we alle werving & selectievraagstukken succesvol invullen.”

Dare to Grow
“Mijn ‘Dare to Grow’ is de markt zo goed mogelijk leren kennen in combinatie met the way of working van Luke. Met als belangrijkste doel gezamenlijk met onze opdrachtgevers en kandidaten werken naar het gewenste resultaat!”

Leuke plekken in de wereld ontdekken
“Waar ik de meeste voldoening uit haal is lekker genieten met mijn gezinnetje en leuke plekken in de wereld ontdekken. In mijn vrije tijd ga ik het liefst kitesurfen, wakeboarden of speel ik een potje hockey, of natuurlijk een goed koud biertje met mijn vrienden in de kroeg.”

Ben je op zoek naar iemand op middel of senior management niveau, of ben je op zoek naar een baan?
Neem dan contact met me op via: markdubbers@luke.nl

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow