<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Maikel

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 31 januari, 2023

Wij hebben weer een nieuwe collega! Op 1 januari is Maikel de Blank bij ons gestart als Recruitment Expert. Welkom bij Luke, Maikel! We wensen je heel veel succes en (werk)plezier. 

Luke voelt professioneel informeel
"Mijn eerste gesprek met de Acquisition Manager vloog eigenlijk voorbij. Er was meteen een goed gevoel en ik was erg enthousiast over de manier van werken. Dit werd verder in het proces alleen maar bevestigd. Luke voelt professioneel informeel en dat past goed bij mij als persoon. De Luke'rs zijn leuke en gezellige mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Een duurzame relatie met de opdrachtgever en kandidaat opbouwen - dat is iets waar ik energie van krijg. En ik denk zelf dat dit één van de specialiteiten van Luke is."

Recruitment Expert
“Ik mag gaan werken als Recruitment Expert. Hierin zal ik verantwoordelijk zijn voor de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever."

Dare to Grow
“Mijn ‘Dare to Grow’ is om op elk niveau een fijne en professionele gesprekspartner te zijn. Zoveel mogelijk over de markt leren en het juiste en passende advies kunnen geven. Zelf vind ik het leuk om een klein stukje bij te dragen aan iemand zijn 'leuke' dag. Door de juiste match te maken kan ik dat ook voor mezelf realiseren."

Sporten, reizen en schaken
“Ik houd zelf erg van sporten. Zelf zit ik in een voetbalteam en heb ik jarenlang gebokst. Ook ga ik graag naar de sportschool. Om mijn geest te trainen ben ik de laatste tijd steeds meer aan het schaken, iets wat me heel goed bevalt. Dit in combinatie met reizen en gezellige avonden met vrienden, maakt mij een erg gelukkig mens!"

Ben je op zoek naar iemand op middel of senior management niveau, of ben je op zoek naar een baan?
Neem dan contact met me op via: maikeldeblank@luke.nl 

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow