<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Lars!

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 14 maart, 2022

We hebben weer een nieuwe collega welkom mogen heten! In maart is Lars Stook bij ons in het team begonnen als Recruitment Expert. Welkom bij de club Lars, we wensen je veel succes en plezier!

'Bij Luke kan ik veel leren'

"Ik heb gekozen voor Luke omdat ik klaar was om verder te groeien. Ik wil nog veel over het vak recruitment leren en bij Luke ben ik daarbij aan het juiste adres"

'Werving en selectie van de juiste kandidaten'

"Ik start hier als Recruitment Expert en zal naar verloop van tijd een expertise kiezen om me op te focussen. Deze zal in de komende weken duidelijk worden. Hierna zal ik me volledig gaan focussen op de werving en selectie van de juiste kandidaten binnen de markten van Luke."

Dare to Grow

"Ik heb al wat recruitment ervaring opgedaan maar hierin wil ik nog verder groeien. Als ik dan nu al meekijk met collega’s kan ik zien dat er nog heel veel te leren valt in het vakgebied recruitment. Daarom vind ik het ook super dat er bij Luke zo'n sterk teamverband is. Iedereen wil je helpen en resultaten behaal je als team!"

'Een sportieve levensgenieter'

"Naast mijn werk ben ik in het weekend vooral te vinden bij vrienden om gezellig te borrelen of ik ben aan het voetballen/padellen."

Ben je op zoek naar iemand op middel of senior management niveau, of ben je op zoek naar een baan?
Neem dan contact met me op via: larsstook@luke.nl

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow