<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Jorrit!

2 min leestijd
Eveline van Rooij
Eveline van Rooij op 16 september, 2021

Een nieuw gezicht bij Luke? Goed gezien! In september mochten we Jorrit Bossers verwelkomen in het team als Recruitment Expert Interim. Welkom bij de club Jorrit en we wensen je veel succes!

'Anders dan anderen'

Inmiddels ben ik ruim 5 jaar werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling en toen Luke mij benaderde wist ik direct dat dit een partij is die het anders doet dan anderen. Het eerste gesprek was een informele kennismaking waarbij gekeken werd wie je bent en wat je ambities zijn. Deze persoonlijke aandacht gecombineerd met de sterke groeiambitie heeft mij doen overtuigen voor Luke te kiezen.

Een interim netwerk

Binnen Luke ben ik gestart om het label Interim verder te professionaliseren. In deze markt zijn we actief in meerdere branches door heel Nederland. In mijn rol als Recruitment expert ga ik me bezig houden met het bouwen van een netwerk van interimmers en hen helpen aan een nieuwe opdracht.

Dare to Grow

Mijn ‘’Dare to grow” is het uitbouwen van Interim en zorgen dat we als team groeien. Hierin zou ik graag een betekenisvolle rol gaan spelen voor nieuwe collega’s. Ook wil ik mijn kennis gaan vergroten binnen verschillende branches en functies.

Een buitenmens

Naast mijn werk ben ik de komende tijd veel bezig met het verbouwen van mijn recent gekochte (klus)woning en tussen het klussen door houd ik ervan om te vissen. Verder tennis ik en ben ik veel buiten te vinden met mijn vriendin en hond.

Ben je momenteel opzoek naar een interim professional of ben je op zoek naar een interim opdracht?
Neem dan met mij contact op via jorritbossers@luke.nl

TAGS: