<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Janneke!

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 21 september, 2022

Wij hebben weer een nieuwe collega! Op 5 september is Janneke van den Biggelaar bij ons gestart als Recruitment Expert. Welkom bij Luke Janneke! We wensen je heel veel succes en plezier. 

Bij Luke krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen
"Via een vriendin ben ik bij Luke Recruitment terecht gekomen. Haar positieve verhalen maakte mij enthousiast en al vlug ben ik bij Luke een kop koffie gaan drinken. Vanaf dat moment was er meteen een klik en voelde ik dat dit wel eens "mijn bedrijf" kon worden. Bij Luke krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen, waardoor je als persoon écht stappen kan gaan maken. Dat in combinatie met de goede gesprekken, het vertrouwen en de flexibiliteit heeft mij doen besluiten om verder met Luke te gaan."

Recruitment Expert
"Bij Luke ga ik als Recruitment Expert aan de slag. De eerste weken staan in het teken van ontdekken welke expertise bij mij past, en daarna zal ik hier de volledige focus op gaan leggen. Als Recruitment Expert ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van de juiste kandidaten voor alle klanten van Luke Recruitment. "

Dare to Grow
"Mijn Dare to Grow is om een échte expert te worden binnen dit vak. De juiste kandidaat matchen met onze klanten geeft mij een kick. Ik zie iedere dag als een nieuwe dag om mezelf te ontwikkelen."

Reizen, terrassen en toeren
"Mijn grootste passie is reizen. In de afgelopen jaren heb ik veel landen mogen bezoeken en dit blijft het mooiste wat er is. Ieder land is anders, de natuur, de mensen en alles wat er bij komt. Ik hoop dan nog veel landen aan mijn lijst te mogen toevoegen. Tevens geniet ik van een terrasje, festival of gewoon met vrienden afspreken. Daarnaast rijd ik nog motor, dus in de zomer ben ik lekker aan het toeren met vrienden."

Ben je op zoek naar iemand op middel of senior management niveau, of ben je op zoek naar een baan?
Neem dan contact met me op via: jannekevandenbiggelaar@luke.nl

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow