<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Guido!

3 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 14 januari, 2022

We hebben weer een nieuwe collega welkom mogen heten! In januari is Guido Vijselaar bij ons in het team begonnen als Recruitment Consultant. Welkom bij de club Guido, we wensen je veel succes en plezier!

'De warme kant van recruitment'

"Ik heb voor Luke Recruitment gekozen omdat ik bij de eerste gesprekken een heel goed gevoel kreeg bij wat voor organisatie Luke is. De warme kant van recruitment heeft mij altijd getrokken, omdat je met meerdere organisaties en potentiële kandidaten te maken krijgt. Ook het onderzoeken van wie het beste past bij een bepaalde functie vind ik een mooie uitdaging en als het lukt geeft dat mij veel voldoening. Ik kom zelf uit de horeca en weet dus hoe belangrijk het is om een mooie en waardevolle ervaring te creëren voor onze kandidaten maar ook opdrachtgevers. Uiteindelijk wil je natuurlijk dat ze terug komen. Met mijn warme persoonlijkheid probeer ik mensen op hen gemak te stellen en zo een rustig en ongebonden gesprek te voeren. Zo kom ik tot de juiste match."

Team IT

"Mijn focus binnen het team van Luke Recruitment word het IT-vakgebied. Dit betekent dat ik binnen de IT wereld opzoek ga naar de juiste kandidaat voor toonaangevende IT-bedrijven."

Dare to Grow

"Ik wil mijzelf ontwikkelen in het onderzoeken van wie de juiste kandidaat is voor de juiste klant. Als ik die heb gevonden vind ik het een mooie uitdaging om te leren hoe ik vanuit die positie de kandidaat zo succesvol mogelijk kan plaatsen bij de opdrachtgever. Zo bouw ik door middel van diepgaande gesprekken aan mooie relaties."

Een avonturier 

"Door al mijn ervaring in de horeca hou ik erg van koken. Mijn specialiteit is stoofvlees en ik hou ervan een volledige maaltijd te bedenken voor een leuke avond dineren met vrienden. Naast eten en drinken sport ik veel; voetbal en fitness, maar op de bank liggen en een film marathon houden doe ik ook graag."

Ben je momenteel opzoek naar een IT-professional, of ben je op zoek naar een baan binnen deze markt?
Neem dan contact met me op via: guidovijselaar@luke.nl

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow