<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Say hi to: Claudia

2 min leestijd
Luke Recruitment
Luke Recruitment op 17 juli, 2023

Wij hebben weer een nieuwe collega! Op 1 juli is Claudia van Dijk bij ons gestart als Recruitment Expert. Welkom bij Luke, Claudia! We wensen je heel veel succes en (werk)plezier. 

Luke is jong, groeiend en informeel
"Na veel geleerd te hebben bij een groot en traditioneel bedrijf, spreekt juist het jonge, groeiende en informele me aan bij Luke. Het lijkt me leuk om korte lijntjes en dicht op het vuur zitten. Ik vind het belangrijk om te blijven groeien en mezelf te blijven ontwikkelen en hier is alle ruimte voor binnen Luke. Bovendien heerst er een positieve sfeer binnen Luke en dat werkt motiverend!"

Recruitment Expert
“Ik ga aan de slag als Recruitment Expert. Hierbij ga ik de juiste match maken tussen kandidaat en opdrachtgever."

Dare to Grow
"Ik wil graag mijn mensenkennis verder ontwikkelen en hierin meer op mijn gevoel af gaan. De juiste match te maken tussen werkgever en werknemer lijkt me ontzettend leuk en een mooie uitdaging. Ik ben nieuwsgierig en vind mensen boeiend. Wat iemand drijft in het leven of waar iemand blij van wordt, vind ik inspirerend. Iemand nét de juiste vraag stellen, dat wil ik graag leren."

Een échte Bourgondiër 
“Bourgondisch genieten van een hapje en drankje in het centrum van Den Bosch is mijn favoriete vrijetijdsbesteding. Verder beweeg ik graag; Op het moment vooral crossfit en yoga. Ook ga ik graag op reis; nieuwe steden en landen ontdekken, daar krijg ik energie van!"

Ben jij op zoek naar iemand op middel of senior management niveau, of ben je op zoek naar een baan?
Neem dan contact met me op via: claudiavandijk@luke.nl 

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow