<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">
1 min leestijd

Beste Relatie,

Luke Recruitment
Luke Recruitment op 14 March, 2020

De impact van het Coronavirus wordt groter, zeker in sectoren waar menselijke interactie centraal staat. We moeten hier dus allemaal ons steentje bijdragen en ook bij Luke Recruitment zijn we ons hiervan bewust en zetten we de nodige stappen.

We doen er daarbij alles aan om de gezondheid van zowel onze klanten, kandidaten, medewerkers als organisatie te waarborgen. In deze tijden staat Luke onze klanten en kandidaten zo goed mogelijk bij via onze geavanceerde digitale oplossingen waarbij we de menselijke interactie en de kwaliteit van onze gesprekken blijven waarborgen.

Verplaatsen van afspraken is niet nodig, we ontmoeten elkaar op het scherm. Luke Recruitment heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in een up to date IT infrastructuur die wij graag zoveel als mogelijk open willen stellen om de processen tussen onze bedrijven in deze unieke periode optimaal te laten verlopen. Wij horen graag wat jouw maatregelen zijn en hoe wij daar het beste op kunnen aansluiten.

Wij staan met ons Luke team klaar om met behulp van innovatieve digitale oplossingen onze samenwerking rimpelloos te laten doorlopen. Wij vertrouwen erop dat wij juist in deze periode, als Recruitment innovators optimaal kunnen ondersteunen.

Met vriendelijke groeten,

Het team van Luke Recruitment

TAGS:
Luke Recruitment
Luke Recruitment - Dare To Grow